Yuppy 20 Iunie 2018 00:28
Atunci cand oferi cuiva un cadou, ai grija sa fie cumparat cu atentie, cat sa fie tinut minte pentru totdeauna. In ceea ce priveste cartile, acestea au fost lasate, aproape mereu, cu o dedicatie pe prima pagina, pentru a-i aduce aminte celui drag cat de mult tii la el. De lucrul asta s-a convins si o femeie, care a descoperit intr-o carte Disney cu povesti un mesaj sfasietor scris de un tata pentru fata lui. 

O mama si fiica ei sunt intr-o misiune emotionanta de a reuni o carte cu apartinatorul ei de drept.

Postarea facuta de Natalie Coleman pe o retea sociala a facut inconjurul internetului, aceasta distribuind in mediul online un mesaj ascuns pe o carte Disney cu povesti pentru copii. Volumul fusese cumparat pentru fiica ei, dintr-o librarie second-hand.

Atunci cand au inceput sa citeasca o poveste, cele doua, mama si fiica, au descoperit un mesaj lasat de un tata pentru fata lui, Alexis. Marturisirea mentiona:

Draga Alexis,

Daca primesti cartea asta fara mine, din pacate circumstantele sunt nefericite, intr-atat cat sa nu ti-o pot da personal. Trebuie sa stii ca te-am iubit mereu din toata inima. Ai fost primul lucru la care ma gandeam cand ma trezeam dimineata si ultimul gand de seara."

Cu dragoste, tata (Barry)

Tanara si-a dat seama in curand ca aceasta carte trebuie sa fie importanta pentru cineva si a devenit determinata sa o inapoieze. In postarea care insoteste poza, femeia marturiseste ca isi doreste foarte mult ca acea carticica sa ajunga la Alexis, copila mentionata in mesaj. In magazinul de unde a acumparat cartea, angajatii nu au putut sa o ajute cu informatii.

Sursa foto: Natalie Coleman/Facebook


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.