Publicat pentru prima data in 1967, romanul ''Un veac de singuratate'' a fost cel care l-a consacrat pe autorul sau ca fiind unul dintre maestrii narativei contemporane, aducandu-i in 1982 Premiul Nobel pentru literatura.

Reeditarea romanului, intr-o editie pentru biblioteca dumneavoastra, reprezinta un eveniment literar de exceptie pe care va sfatuim sa nu-l pierdeti. Nu exista nici timp, nici spatiu. Generatii, fapte, personaje se amesteca intre ele. O epoca se suprapune cu c ealalta, visul se confunda cu realitatea, lucrurile evolueaza, si totusi nimic nu pare a se schimba.

Totul se petrece la limita dintre tragic si comic, dintre viata si moarte. O lume extravaganta, pe cat de indepartata de a noastra, pe atat de familiara, cuprinsa intr-un vartej de repere care se regasesc in toate amintirile, in toate istoriile marilor familii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.