Dupa Cum sa uiti o femeie, neasteptat prin tema abordata, Dan Lungu vine cu o noua poveste surprinzatoare, o scriitura diferita si un subiect neconventional. Victor, protagonist al romanului, traieste cu senzatia acuta ca isi supravietuieste propriei tinereti.

Dupa copilarie si adolescenta, virste pe care le suprapune, retrospectiv, cu cea mai buna perioada a vietii, are sentimentul ca prezentul se deruleaza din inertie. indeplineste o munca bizara, nesatisfacatoare, la care se adauga obsesia ca propria sotie, vesela Veronica, se transformase in timp intr-o femeie care ii seamana perfect, dar care nu mai pastreaza nimic din sarmul si visurile fetiscanei cu care se insurase. in derapajele sale evazioniste, memoria ii proiecteza mereu filmul trecutului, cind, alaturi de gasca de colegi de liceu, totul avea sens si savoare.

Scenele din adolescenta, rememorate in limbaj colocvial-argotic, se deruleaza in ritm alert si debordeaza de umor uneori licentios. Prezentul isi are insa propria contributie la naratiune. intr-o zi, in preajma Craciunului, Victor intilneste un barbat care vorbeste o limba stranie, insotit de Nana, traducatoarea sa. Alaturi de acestia, intra intr-o aventura ce i-ar putea schimba viata. Desigur, totul depinde de el...

ATENTIE cartea nu a fost inca publicata, cartea va fi lansata oficial in data de 1 martie 2011


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.