Cine doreste sa lucreze intre 6 si 9 luni in America are de ales intre Miami si Aspen, doua dintre cele mai exclusiviste statiuni din SUA.

Cine doreste sa lucreze intre 6 si 9 luni in America are de ales intre Miami si Aspen, doua dintre cele mai exclusiviste statiuni din SUA.

American Experience, lider in Romania pe domeniul programelor de schimb cultural si educational in Statele Unite, pune la dispozitia tinerilor cu varsta cuprinsa intre 20 si 35 de ani joburi de 6 sau 9 luni in complexuri turistice de 5 stele prin programul H2B.

Programul H2B este dedicat celor care doresc sa lucreze in Statele Unite, in cadrul unor companii de renume. Printre conditiile de eligibilitate se numara varsta, limba engleza vorbita la nivel mediu si cazier judiciar curat. Participantii la acest program nu este necesar sa fie studenti, ci doar sa aiba studii medii.

Pentru sezonul toamna 2008, American Experience pune la dispozitia doritorilor doua variante, la munte si la plaja. in Aspen, la hotelul The Little Nell, un hotel de lux ale carui camere pot ajunge si la pretul de $6.600/noapte in plin sezon. Aici, romanii pot lucra ca si personal in bucatarie sau housekeeping, cu un salariu de $11, repsectiv $12/ora. Acest program incepe la 15 octombrie si dureaza 6 luni.

Pentru iubitorii de ocean si plaja, compania romana ofera joburi in Miami, la Doral Golf Resort and Spa, un complex exclusivist de golf, cu hotel propriu si restaurante. Aici, participantii pot alege un job de server (chelner), hostess, personal bucatarie sau organizare evenimente, cu salarii intre $3.77 si $9/ora, plus tips. Acest program incepe la 1 octombrie 2008 si dureaza 9 luni.

In ambele cazuri, numarul orelor de lucru este in jur de 40. Cazarea participantilor este asigurata.

“H2B este un program accesibil tinerilor prin prisma faptului ca nu este necesar sa fii student pentru a participa. In plus, perioada de sedere si munca este mai lunga decat la alte programe, iar sansele de a face bani multi este mai mare” spune Mihai Paun, General Manager American Experience.

Costul programului este de 1.100 Euro pentru Aspen, Colorado si 1.250 Euro pentru Miami, Florida. Costul nu include biletul de avion si taxa de ambasada ($131).

Citeste si:
Minivacanță pentru elevi și studenți de 1 Decembrie. Când începe...
Minivacanță pentru elevi și...

Inscrierile in programul H2B se fac pana la 15 iunie, locurile fiind limitate. Pentru mai multe detalii vizitati www.americanexperience.ro sau sediul American Experience din Bucuresti – Calea Dorobantilor nr. 10, ap. 4.

American Experience este una dintre cele mai importante companii care ofera programe de schimb cultural si educational in Statele Unite. Compania se adreseaza tuturor persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18-40 de ani prin programe culturale, sociale, de dezvoltare personala si profesionala.

American Experience este prezenta in Romania in 15 centre: Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Craiova, Constanta, Oradea, Suceava, Targu-Mures, Timisoara, precum si in Republica Moldova prin biroul din Chisinau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.