Yuppy 30 Aprilie 2015 17:17
Se anunta un weekend cu averse de ploaie si amenzi ANAF.

Later edit: Potrivit reprezentantilor ANAF, contactati de reporterii B365.ro, fotografia nu a fost facuta pe Autostrada A2. Acestia nu pot preciza destinatia deoarece se afla intr-o misiune si nu pot furniza astfel de informatii.

O imagine publicata pe Facebook a devenit virala. In imagine se poate vedea cum o coloana de masini ANAF se indreapta spre mare si tindem sa credem ca nu se duc acolo sa faca plaja si sa bea o bere.

DRUMUL SPRE MARE !!!Posted by Petru Berciu on Thursday, April 30, 2015


Asadar, daca ti-ai facut planuri de mers la mare weekendul asta, lucrurile s-ar putea sa nu fie tocmai bun. In primul rand, meteorologii anunta ca vremea va fi instabila si ca va ploua. In al doilea, ANAF va fi acolo sa inchida toate barurile si restaurantele cu nereguli. Asa ca, asteapta-te sa gasesti extrem de multa aglomeratie in cele care raman deschise sau care indraznesc sa deschisa.

In cazul in care nu ai inca planuri pentru mini-vacanta de 1 mai, iti recomandam sa citesti aceasta lista cu 7 destinatii alternative:

7 destinatii alternative pentru un 1 mai de vis


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.