Club A a organizat sapte editii ale Festivalului Club A (1969, 1971, 1979, 1981, 1990, 1999, 2011), festival studentesc prin care au fost promovate si premiate o serie de trupe romanesti aflate la inceput de drum.

In cadrul editiei din 2012, vor participa pe scena Festivalului, alaturi de trupele de succes ale rock-ului romanesc, si 7 trupe premiate in competitia Trofeul Club A – Avanpost Rock. In concurs s-au inscris 35 de trupe care au concurat pentru marele premiu decernat in urma jurizarii grupului cu cel mai original proiect muzical.

Trofeul Club A – Avanpost Rock este o competitie la prima editie, care va avea loc in fiecare an si respecta traditia de peste 40 de ani de a asista / incuraja tinerii muzicieni in evolutiile lor.

Programul Festivalului Club A:

vineri 18 mai: Maya, Changing Skins, Tectonic, Les Elephants Bizarres, Tapinarii, Timpuri Noi, Vita de Vie, URMA, Cargo

sîmbata 19 mai: Nu & Apa Neagra, Ad Hoc, Blackbeers, The MOOoD, Partizan, Vunk, Parazitii, Directia 5

duminica 20 mai: Flesh Rodeo, Luni la Teatru, Manfellow, Grupul de Rezistenta, Luna Amara, Trupa Veche. ZOB, OCS, Celelalte Cuvinte

multumim: divercitycafe.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.