Pe masura ce asista la dezmatul fiicelor, la esecul fiului, la presiunile prietenului, la reprosurile amantei, la resentimentele fostei sotii si, nu in ultimul rand, la dezastrele instalatiilor menajere, un cunoscut autor dramatic isi scrie piesa.

Cererea mare a publicului pentru spectacolul “Egoistul” de Jean Anouilh a facut ca piesa sa revina inca de la inceputul toamnei pe scenele capitalei, spre deliciul adevaratilor iubitori de arta si ai celor ce doresc sa il revada pe Radu Beligan in aceasta reprezentatie de exceptie intr-un rol unic interpretat. Cu sute de reprezentatii la activ, sustinute cu casa inchisa, piesa de teatru revine pe scena Palatului National al Copiilor, in data de 6 septembrie, incepand cu ora 19.30. Noua punere in scena in regia maestrului Radu Beligan, reprezinta cu siguranta o sursa de relaxare si buna dispozitie pentru toti cei care vor opta pentru o seara in care umorul exploziv este garantat.

Pe langa Radu Beligan – maestrul scenei teatrale romanesti, prezent si in postura de actor, distributia « adaposteste » artisti de calibru, precum : Damian Crasmaru, Silviu Biris, Medeea Marinescu, Simona Bondoc, Ileana Olteanu, Sanda Toma, Tomi Cristin, Cesonia Postelnicu, Mihai Niculescu si Lamia Beligan.

Pretul biletelor este de 70 lei si pot fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet - Unirea Shopping Center etj. 2, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, Pasajul Universitatii – Agentia Trident Touring, la Palatul National al Copiilor si online pe www.vreaubilet.ro.

“Egoistul” , a fost ultima piesa a dramaturgului francez Jean Anouilh, scrisa in anul 1981, si “vorbeste” despre viata si moarte, iubire si casnicie, parinti si copii, sanatate si boala, prietenie si... bineinteles egoism.

O piesa autobiografica, o viziune lucida, putin cinica, despre viata si moarte, despre iubire si casnicie, despre parinti si copii, despre sanatate si boala, despre prietenie, egoism si generozitate. Si despre teatru si dramele lui contemporane. Un umor exploziv, o replica stralucitoare si o eleganta verbala rar intalnita.

Citeste si:
Medeea Marinescu, mesaj din Piata Victoriei: Se poate si mai rau. A...
Medeea Marinescu, mesaj din...

Pe masura ce asista la dezmatul fiicelor, la esecul fiului, la presiunile prietenului, la reprosurile amantei, la resentimentele fostei sotii si, nu in ultimul rand, la dezastrele instalatiilor menajere, un cunoscut autor dramatic isi scrie piesa.

Egoistul, un spectacol in care Jean Anouilh se pare ca si-a ascuns biografia sub chipul maestrului Radu Beligan. – sursa: TNB


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.