In data de 12, 13 respectiv 14 august in Parcul Tineretului va avea loc primul festival de cultura urbana din Romania. Acest eveniment va include 5 competitii multidisciplinare de skateboarding, bmx, street dance, street art si graffiti, iar pe langa aceste concursuri se vor organiza si party-uri cu line-up-uri care mai de care mai tentante.

La show vor fi prezenti 12 echipe, adica 60 dintre cei mai buni grafferi care vor “incinge” atmosfera cu creatiile lor neasteptate, iar concurentii se vor lupta pentru prestigiu si pentru premii. Cu ocazia desfasurarii acestui concurs se va inaugura cel mai dotat skatepark din Europa de Sud-Est. Timp de trei zile, Street Heroes va transforma Bucurestiul intr-o capitala urbana plina de distractie si muzica buna.
Iata numele celor ce ne vor tine in priza pret de 3 zile:

-Facem Records (2012, Aforic, Armada, Carbon, Cedry2k, CTC, Deliric1, DJ Paul, Doc, DJ Sauce, Grigo, Jupiter, Vlad Dobrescu, Nwanda, Raz One, Sez), Raku, Faibo X, Dj Food – toti sunt pusi pe distractie in seara de 12 august.
-Dj Hype, MC Daddy Earl, Dub FX, Borgoe – ritmurile de dnb, jungle si electro isi vor simti prezenta in seara de 13 august.
-Gojira, Chase and Status, Dropdread – vor fi cei ce vor incheia sfestivalul intr-o maniera placuta.

Ei bine, cu ei va veti intalni la locul cu pricina! Abonamentele pentru aceasta “nebunie” sunt disponibile online pe eventim.ro, la pretul de 80 lei. Imi place sa aud ca va avea loc inca un eveniment urban de mare amploare. Sper ca toti cei prezenti acolo sa se distreze pe masura si cel mai bun sa castige. Voi ce parere aveti despre Street Heroes? Veti fi prezenti acolo?

Powered by DivercityCafe


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.