Caravana Coca-Cola a pornit in calatoria sa prin Romania si, timp de 2 saptamani, raspandeste spiritul Craciunului in drumul sau. Pana pe data de 20 decembrie, consumatorii din Ploiesti, Brasov, Sibiu, Timisoara si Bucuresti o pot vizita si se pot bucura de toate surprizele pregatite pentru ei.

In 2014, indemnul pe care Coca-Cola il adreseaza tuturor consumatorilor este „Fa pe cineva fericit!”. Sticla Coca-Cola de sarbatoare a fost primul indiciu ca este mai usor decat oricand sa aducem zambete pe fetele celor din jur. Continuand in acelasi spirit, Caravana este pregatita sa isi primeasca vizitatorii intr-un cadru de poveste, specific Craciunului, si sa le ofere acestora momente de magie.

Istoria Coca-Cola a fost intotdeauna strans legata de spiritul Craciunului. Caravana Coca-Cola marcheaza, de fiecare data, cel mai asteptat moment al anului, fiind una dintre traditiile primite cu entuziasm de catre toti consumatorii nostri. Anul acesta ne-am propus sa ii ajutam pe acestia sa imbrace in haine de sarbatoare darurile pregatite pentru cei dragi si sa se bucure de magia Caravanei”, declara Nicoleta Eftimiu, Marketing Manager Coca-Cola Romania si Moldova.

Pentru ca bucuria oferita celor dragi sa fie si mai mare, ajutoarele lui Mos Craciun din Caravana vor imbraca in haine de sarbatoare cadourile pe care consumatorii le pregatesc pentru cei apropiati. Surprize si daruri speciale vor intregi experienta memorabila a Caravanei.

Urmand directia campaniei ”Fa pe cineva fericit”, care ii inspira pe consumatori sa ofere momente de bucurie celor din jur, vizitatorii Caravanei vor avea la dispozitie si aplicatia Radar For Good, prima platforma mobila de voluntariat care functioneaza asemenea unui radar de fapte bune. Prin intermediul unei harti interactive, utilizatorii pot urmari cazurile inregistrate in proximitatea lor in aplicatie si pot da o mana de ajutor si acum, in preajma sarbatorilor.

In 2014, Caravana Coca-Cola de Craciun a petrecut 2 zile in Bucuresti si va vizita in continuare 4 orase mari din tara, pe parcursul a 10 zile, revenind la final, pentru alte 2 zile, in Capitala. Calatoria va avea urmatorul traseu:

Citeste si:
Brancusi la Timisoara - Capitala Europeana a Culturii in 2023 -...
Brancusi la Timisoara -...

- 8 Decembrie - Ploiesti, parcarea Palatului Culturii (16:00 – 22:00)

- 9 Decembrie - Ploiesti, parcarea Ploiesti Shopping City (16:00 – 22:00)

- 10 si 11 Decembrie - Brasov, Piata Sfatului (16:00 – 22:00)

- 13 si 14 Decembrie - Sibiu

- 16 si 17 Decembrie - Timisoara

- 19 si 20 Decembrie - Bucuresti


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.