Instituto Cervantes din Bucuresti, cu sprijinul Societatii Culturale NexT, organizeaza joi, 27 februarie, de la ora 19.00, Seara de scurtmetraje.

Incepand cu luna ianuarie 2014, Instituto Cervantes din Bucuresti prezinta lunar o selectie a celor mai bune scurtmetraje spaniole si sud-americane din ultimii ani. Proiectiile vor avea loc in ultima zi de joi din luna, alternand lunar un program oferit de NexT cu un program oferit de Instituto Cervantes.

Pentru luna februarie, programul este oferit de Instituto Cervantes, filmele provenind dintr-o selectie mai ampla, denumita „Cortos en el mapa” / „Scurtmetraje pe harta Spaniei”, care prezinta scurtmetraje produse in diferitele comunitati autonome ale Spaniei si care au fost prezentate in festivalurile spaniole de gen.

Joi, 27 februarie, va rula o prima parte a acestei selectie, filme realizate in Insulele Canare si prezentate in cadrul programului „Canarias en Corto”.

Biletele sunt in vanzare la Instituto Cervantes din Bucuresti in ziua proiectiei. Pretul unui bilet e 7 lei.

Eveniment organizat cu sprijinul Canarias en Corto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.