Daca nu aveti inca planuri pentru Revelionul acesta sau daca, pur si simplu, nu aveti chef de agitatia de la munte, am ales pentru voi cateva petreceri tematice care au loc de Revelion in Bucuresti. Speram sa va fie de folos.

Cluburile si restaurantele din Bucuresti s-au pregatit din timp pentru ultima noapte din an. Cele mai multe dintre el au optat pentru petreceri tematice cu ocazia acestui Revelion. Noi am aruncat un ochi peste ele si le-am ales pentru voi pe cele mai bune. Iata:

1. In Culise: Revelion ca altadata

"Pentru o petrecere de poveste, echipa din Culise iti creeaza cel mai bun mix: prieteni, teatru si comedie, muzica, mancare, bautură si artificii (in suflet sau pe tavan) si toate acestea ”fara numar”.

Revelionul trebuie sa fie unic si original. Si suntem siguri ca ai fost la munte, la restaurant, in club, la prieteni sau acasa cu televizorul. Iti aduci aminte de celebrele revelioane cu mari actori romani? Acum poti sa participi si tu la unul, pentru ca In Culise avem program de spectacol si comedie romaneasca."

Detali: In Culise

2. Caffe D'arthe: Revelion 1920

"Va invitam sa petreceti noaptea dintre ani in stilul glam al epocii jazz-ului!

Tinuta eleganta in stilul vremii este un must!"

Detalii: Facebook Caffe D'arthe

3. Caffe Tabiet: Back to the 50's

"In noaptea de Revelion veniti sa petrecem impreuna in spiritul anilor 50′!

Rock’n'roll, swing si doo wop cu ritmuri ametitoare, moda pin-up cu rochii voluptoase, culori vii si indraznete, fete cu gene care pareau sa nu se termine si bucle platinate. O decada in care Elvis a cucerit inimile tuturor tinerelor,iar Marilyn Monroe stralucea pe ecrane.

Va punem la dispozitie accesoriile, muzica, mancarea si bautura, iar voi veniti cu chef de calatorie in timp, tocmai pana in anii 50. Perioada in care rebeliunea devine sexy si luxul accesibil, este inceputul libertatii de exprimare. Ne vom accesoriza cu ochelari de soare cu aripi mari, margele Popper, ciorapi dunga si talon, pantofi cu bot rotund si toc gros, manusi si fuste creion."

Citeste si:
Unde au ajuns banii pentru aziluri. Administratorul unui cămin...
Unde au ajuns banii pentru...

Detalii: Caffe Tabiet

4. 1001 Nopti: Revelion 1001 nopti

"Restaurantul 1001nopti aduce conceptului de Revelion o noua infatisare ce presupune imbinarea neobisnuita a decorului oriental, influente de saxofon, muzica live, delicii libaneze si internationale la care se adauga efervescenta unui nou an.

Alatura-te unui Revelion care-ti poate incanta gusturile rafinate, dorinta de a dansa, pofta de a fi spontan dar si prietenii alaturi de care iti vei pune prima dorinta din 2014".

Detalii: 1001 Nopti

5. Journey Pub: Journey to Wonderland

"Trecem in 2014 prin poarta deschisa spre Wonderland la Journey Pub. Vino sa sarbatoresti inceputul noului an intr-o atmosfera de poveste.

Calatoria noastra include open buffet cu finger food din tara minunilor si open bar cu o selectie de bauturi magice. Trecerea in 2014 o insotim cu sampanie din partea casei.

Citeste si:
Cutremure în Turcia: În mijlocul dezastrului sunt prinşi şi mulţi...
Cutremure în Turcia: În...

Fa parte din povestea noastra, intampina noul an deghizat intr-un personaj din Wonderland."

Detalii: Journey Pub

6. Rin Grand Hotel: Revelion SingleBell

"Nu esti intr-o relatie de cuplu si nu ti-ai facut inca planuri de Revelion? Vino sa petreci impreuna cu alti 100 de singles la cel de-al treilea Revelion SingleBell!

Te asteptam cu multa muzica buna, veselie, program de socializare si un moment artistic inedit, meniu festiv complet si open bar, totul asezonat cu servire si servicii ireprosabile...pentru ca noi toti sa intram in noul an simtindu-ne ca printi si printese din povesti!"

Detalii: singlebell.net

Foto main: femeie pe masa sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.