Cei mai talentati barmani din tara vor intampina sarbatorile de iarna, oferind un spectacol antrenant si inedit, la Barmaniada 2013. Acestia isi vor demonstra abilitatile si profesionalismul in cadrul probei de Entertainment, gazduita de Tonka Soul Cafe, marti, 17 decembrie, incepand cu ora 19.00.

A cincea etapa a evenimentului va reuni si anul acesta barmani din toate colturile tarii, intr-o competitie plina de energie. Provocarea consta in pregatirea a doua bauturi pe baza de whisky intr-un mod cat mai spectaculos, participantii avand la dispozitie doar 6 minute pentru a impresiona juriul. Acestia vor avea ocazia sa isi demonstreze creativitatea si indemanarea in cadrul unor momente de artistice, armonizand diversitatea si rapiditatea miscarilor cu ritmul muzicii.

Fiind una dintre cele mai spectaculoase laturi ale bartendingului, Entertainment-ul reuseste sa surprinda prin adevarate spectacole si momente de flair in spatele barului, menite sa uimeasca publicul.

„La etapa de Entertainment, originalitatea, energia si spiritul de competitie sunt mereu la cote maxime. Ne dorim si pentru aceasta editie sa oferim barmanilor sansa de a-si demonstra abilitatile de entertaineri, surprinzand atat publicul, cat si juriul cu momente artistice acompaniate de muzica.”, a declarat Bogdan Nicolae, organizator Barmaniada 2013.

Jurizare si premii

Profesionisti recunoscuti in domeniul bartendingului vor urmari cu atentie evolutia participantilor, punctand spectaculozitatea, modul de prezentare si gustul cocktail-urilor pregatite de concurenti. Comisia de jurizare a acestei etape va fi compusa din Marjan Kukuneshosky – Barmanul Anului 2009 si managing partner la Laborator Cocktail Bar, Costin Gache – barman profesionist, Bogdan Nicolae – fondator Barmania si presedinte al Asociatiei Barmanilor Profesionisti din Romania, Mihai Panfil – fondator Barmania si barista profesionist.

Seara se va incheia cu desemnarea celui mai bun barman entertainer, care va primi 500 Euro, ocupand locul I. Fericitul castigator va obtine, totodata, si un premiu special, oferit de Finest Call, astfel ca valoarea totala a recompensei pentru acesta va ajunge la 1000 Euro. Creativitatea, rapiditatea si indemanarea le vor aduce si celorlalti castigatori premii: 250 Euro pentru locul II si 150 Euro pentru locul III.

Citeste si:
Karpatia Horse Show revine în 2022!...
Karpatia Horse Show revine în...

In urma desfasurarii celor sase etape de concurs, participantul care acumuleaza cele mai multe puncte va fi desemnat Barmanul Anului in Romania si va participa la un training de mixologie, sustinut de specialisti internationali, la ABSOLUT Akademi, in Suedia. Ultima etapa Barmaniada 2013, cea de Barista, va avea loc pe 21 ianuarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.