Statie de live cooking cu fructe de mare, un meniu rafinat pregatit de bucatarul sef Ashlie Dias, ce include preparate precum scoici 'Saint-Jacques' in stil Rockefeller sau piept de rata cu portocale si sos de vin Muscat, muzica live si momente artistice se afla in propunerea Crowne Plaza Bucuresti pentru seara de Revelion 2014. Peste 200 de persoane sunt asteptate sa petreaca noaptea dintre ani la hotelul din zona de nord a capitalei.

Conceptul propus de Crowne Plaza pentru perioada sarbatorilor de iarna, “Povestea unui decembrie magic”, include si 4 brunch-uri cu aroma festiva pe parcursul lunii decembrie, un brunch de Craciun si unul dedicat inceputului de an, ce va avea loc pe 1 ianuarie.

In seara de Revelion, participantii pot savura preparate ale bucatariei internationale gatite chiar de Ashlie Dias, bucatarul sef Crowne Plaza Bucuresti. Printre delicatesele propuse se numara si midii cu terina de rata cu nuci si gem de pere, curcan intreg cu sos de ceapa si bacon sau paste Cavatelli cu broccoli, branza Burrata si sos de trufe. La statia live de gatit, maestrul bucatar va prepara delicioase fructe de mare: stridii proaspete Claire De Fin cu sos Mignonette, homar, creveti, langustine sau picioare de crab.

Atmosfera de petrecere va fi completata de muzica celor de la Florian Band, formatie recunoscuta pentru concertele sale in SUA, Brazilia, Anglia, Franta si Italia.

Cei care doresc sa isi rasfete simturile si inainte de seara de Revelion, pot alege sa petreaca ziua de Craciun in decorul restaurantului Crowne Plaza. Pentru 25 decembrie, Ashlie Dias a pregatit un meniu variat ce include atat preparate sofisticate - medalion de somon la gratar cu sos caviar, antricot de vita cu sos Foie Gras, dar si traditionalele sarmale cu mamaliga sau salata de Bouef. De asemenea, pe langa fructele de mare sau preparatele thailandeze care vor fi gatite pe loc, oaspetii pot alege mamaliguta si jumari prajite live sau carne de porc si sunca afumata.

Celebrarea sarbatorilor de iarna incepe la Crowne Plaza inca din primele zile ale lunii decembrie. Cei care doresc sa intre in atmosfera magica de dinaintea Craciunului, pot alege sa ia parte la brunch-urile festive din zilele de 1, 8, 15 si 22 decembrie, unde vor fi rasfatati cu un bufet variat, cu specialitati internationale si deserturi delicioase de sezon.

Citeste si:
Crăciunul românilor în numere
Crăciunul românilor în numere

Foto main: ceas Craciun sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.