Dupa succesul de anul trecut al evenimentului The Night of the Animated Bad Taste, festivalul Anim'est isi asteapta fanii dezinhibati la o noua si provocatoare editie a show-ului lui Michael Helmerhorst.

The Night of the Trash Bin Treasures este un nou program de filme ciudate, malefice, perverse sau pur si simplu nepotrivite, selectionate cu grija de curatorul si colectionarul Michael Helmerhorst, care a cotrobait prin cele mai murdare colturi ale arhivelor animatiei si cele mai rare colectii, scotand la lumina filme greu de vazut in alta parte.

Fie ca vorbim de Close Encounters of the Worst Kind, de StarWars spoofs & rippoffs, de papusi urate care fac lucruri si mai urate sau pur si simplu de sexploitation si political incorrectness, cei mai deschisi spectatori vor avea parte de un nou eveniment, greu de digerat, dar la fel de greu de uitat sambata, 5 octombrie la Cinema Patria, de la ora 23:00.

O noapte intensa si senzatii tari promite cea de-a cincea editie a Creepy Animation Night. Cele mai stranii si mai infricosatoare animatii vor provoca, amuza si ingrozi spectatorii in noaptea zilei de vineri, 11 octombrie, incepand cu ora 23:00.

Wild Bichons al lui Stefan Nadelman, premiat in 2011 cu trofeul Sectiunii Cel mai bun videoclip pentru Ramona Fall - I say fever, Abyssus abyssum invocat, cel mai recent film al lui Wes Simpkins si cu siguranta unul dintre cele mai inspaimantatoare din selectia festivalului, improvizatia vizuala neobisnuita a lui Donato Sansone, Grotesque Photo Booth, Baby, I Love You, in regia lui Faiyaz Jafri (Hello Bamby), The present, un scurtmetraj a caruit atmosfera va aminti fanilor de The Isle a lui Kim Ki Duk sau Unicorn Blood (r. Alberto Vazquez), produs de Pedro Rivero, binecunoscutul regizor al filmelor La crisis Carnivora si Bird Boy prezente in festival in 2010 sunt cateva dintre titlurile pe care cei mai curajosi fani ai animatiilor le vor putea savura.

In acest an, filmele vor fi insotite de un live-act Environments. Trupa bucuresteana, compusa din Stefan Panea, Alex ‘Para’ Ghita si Marius Costache va acompania infricosatoarele animatii cu muzica experimentala greu de incadrat intr-un gen, intr-o reverie acustica incomoda si contemplativa. Mai multe detalii despre trupa: environments.bandcamp.com T

Citeste si:
Massif free your wild side
Massif free your wild side

he Night of the Trash Bin Treasures este un eveniment realizat cu sprijinul Ambasadei Regatului Tarilos de Jos.

Accesul minorilor la Creepy Animation Night 5 si The Night of the Trashbin Treasures este strict interzis, evenimentele fiind rezervate exclusiv spectatorilor cu varsta de peste 18 ani.

Biletele pentru Creepy Animation Night 5 costa 30 de lei si s-au pus in vanzare online, pe www.eventbook.ro.

Biletele pentru The Night of Trash Bin Treasure costa 20 de lei si pot fi achizitionate de pe www.eventbook.ro.

Cea de-a opta editie Anim’est va avea loc in perioada 4-13 octombrie, la cinematografele Patria, Studio si Elvira Popescu si in Club Control.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.