Vineri, 17 mai 2013, arena dnd ne invita la o noua petrecere marca Hospitality, alaturi de London Elektricity, Camo & Krooked si Metrik.

De peste 10 ani, Hospitality este cel mai tare eveniment de club din Marea Britanie si mai recent din intreaga lume, care reuneste artisti ai label-ului-titan britanic de drum and bass, Hospital Records. Evenimentele Hospitality sunt adevarate experiente, fiind faimoase pentru performance-urile hiper-aclamate ale invitatilor si atmosfera exploziva si prietenoasa in acelasi timp. Nu e de mirare ca numarul de partygoeri si fani ai fenomenului e de ordinul miilor, aflandu-se in continua crestere.

Dupa ce anul trecut i-am avut ca invitati pe High Contrast, Logistics si S.P.Y., in 2013 il vom vedea pentru prima data la arena dnb pe cofondatorul si CEO-ul Hospital Records, London Elektricity, alaturi de una dintre cele mai noi aditii la familia label-ului, Metrik. Camo & Krooked, unii dintre favoritii petrecerilor arena dnb, intregesc line-up-ul pentru o seara de medicatie muzicala completa.

Tony Colman, London Elektricity, este mastermind-ul din spatele Hospital Records, producator, DJ care foloseste exclusiv viniluri si o figura esentiala din istoria drum and bass-ului. Este responsabil pentru unele dintre cele mai tari imnuri Hospital – Round The Corner, Different Drum, Just One Second - si a reusit sa isi cultive o reputatie solida atat ca DJ cat si ca producator. Si-a inceput cariera la sfarsitul anilor 90 si continua sa influenteze genul muzical care i-a marcat activitatea. Cu un catalog impresionant de single-uri, EP-uri, remixuri si 5 albume de studio, London Elektricity este o adevarata legenda in scena drum and bass, cu legiuni de fani si followeri din intreaga lume. Aliasul sau a devenit definitoriu pentru muzica cu bpm ridicat si cu suflet, care a adunat mii de fani in locatii impresionante, raspadind zambete de la Big Chill la Glastonbury.

Citeste si:
Trupa Vita de Vie sarbatoreste 20 de ani de activitate
Trupa Vita de Vie...

Camo & Krooked nu au nevoie de introducere pentru publicul roman. La a treia vizita la arena dnb, dupa setul exploziv de la Summerfest 2010 si cel din decembrie 2011, austriecii revin cu forte noi. Dupa ce au colindat lumea cu show-ul lor live, impreuna cu Ayah Marar si TC, in 2012 cei doi au lansat albumul de remixuri Between The Lines, la care au lucrat cu o pleiada de producatori printre care Metrik, Mefjus, Subwave, Bcee si altii. Piesele lor au fost incluse pe coloana sonora a unor jocuri importante pentru PC, iar in prezent se pregatesc de lansarea unui nou album.

Cel mai nou membru al familiei Hospital, Tom Mundell adica Metrik, e un fanatic al muzicii synth din anii 80, fiind influentat si de muzica dance, techno, rock, soul si clasica. In 2008 a debutat cu imnul liquid funk Your World, care l-a propulsat in lumina reflectoarelor. A urmat o rafala de EP-uri si remixuri pentru artisti ca Prydz, John B, Camo & Krooked, Ayah Marar, Rockwell, DJ Fresh, Dirtyphonics etc. Piesa Technicolor a fost folosita ca fundal pentru discursul lui Barack Obama dupa castigarea alegerilor. In 2012 a fost luat sub aripa celor de la Hospital, asa ca abia asteptam sa aflam ce ne pregateste.

Citeste si:
Robbie Williams, un concert de neratat la Summer in the City, 18-19...
Robbie Williams, un concert...

Facebook event


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.