Love Issue #8 se lanseaza marti, 30 aprilie 2013, ora 19.00 la ART HUB (Blvd. Marasesti, nr. 107) si are ca tema Intimitatea. Fie ca-s amintiri din copilarie sau vieti in spatele scenei, dor de mare sau interogatorii, cupluri dormind sau România privita de un strain, am incercat in toate cele 21 de articole sa distingem elementul intim. Printre fotografii prezenti in revista, Donald Weber (VII Agency), Paul Schneggenburger (Anzenberger Gallery), Karen Miranda intervievata de Jorg Colberg si Saul Robbins (profesor de fotografie la Center of Photography, NYC)..

Revista cuprinde si o parte de scurte portfolii ale celor care au participat la call-ul de proiecte legate de intimitate iar in cadrul lansarii va fi o expozitie de grup cu trei dintre acestea, expuse de Valeriu Catalineanu, Irina Munteanu si Alina Negoita. Odata cu cele trei proiecte expuse, Mircea Albutiu va fi prezent la eveniment cu noua fotografii din proiectul Jurnal de Culise, prezent si el in Love Issue #8.

Tot in cadrul lansarii va exista o lucrare de grup al prietenilor Love Issue. Cei care vor sa participe sunt rugati sa trimita la cnimigean@gmail.com un mail cu subiectul "intimitate" cu o fotografie facuta de ei care cred ca ar putea avea titlul intimitate. Analog, digital, telefon, tableta, nu conteaza cu ce sunt facute, vor fi toate printate cu ajutorul celor de la F64Studio si expuse in seara lansarii impreuna cu numele autorilor. Data limita pentru trimiterea fotografiile, duminica 28 aprilie, ora 21.

Love Issue este o revista independenta de fotografie editata de Constantin Nimigean (www.oitzarisme.ro). Primul numar a aparut online in ianuarie 2011 iar dupa alte 5 numere, revista a trecut in tipografie. In noiembrie 2012 a aparut Love Issue #7 care avea ca tema Dependenta / Independenta si a fost printata datorita unei campanii de crowdfunding pe Internet in care s-au vândut in avans 500 de exemplare. Cu bugetul strâns s-au printat 1000 de exemplare care s-au distribuit worldwide. Cu continut in limba engleza, revista se adreseaza celor care-s pasionati de povesti, fotografii, oameni si intâmplari reale. Mai multe detalii pe www.love-issue.com sau www.facebook.com/LoveIssueMagazine.

ART HUB este un spatiu care permite atât lucrul, laboratorul, atelierul cât si difuzarea, publicarea si expunerea proiectelor artistice si nu numai. Este un proiect al Asociatiei pentru Promovarea Artelor Contamporane (APAC).

Citeste si:
9 zile dedicate fotografiei și educației vizuale și peste 25 de...
9 zile dedicate fotografiei...

Mai multe detalii pe https://www.facebook.com/ArtHubBucharest.

Pretul unei reviste este de 30 RON.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.