Are Ferrari prostul obicei de a-si tine foarte bine ascunse masinile inainte de a le lansa oficial. Oricat de atenti ar fi, cateva imagini cu noul Ferrari F70 V12 Hybrid tot au scapat pe internet. Le puteti vedea aici.

Cat de curand, Ferrari il va inlocui pe batranul Enzo cu o masina mai tanara, mai performanta, mai puternica: F70 V12 Hybrid. Insa, cum Ferrari are obiceiul de a-si tine ascunse masinile inainte de a le lansa oficial, prea multe lucruri in ceea ce priveste designul noului model nu prea se stiu. Asa ca pana acum nu am avut decat sa ne imaginam cu ar putea arata un supercar cu 900 de cai putere. Da, ati auzit bine: 900 de cai putere. Si motorul este hibrid.

Norocul nostru ca cei de la Carscoop au surprins cateva imagini cu F70 care in momentul de fata este testat la Maranello.

Ferrari va lansa noul F70 V12 Hybrid la finalul acestui an, productia fiind programata pentru 2013. Tehnic vorbind, F70 promite sa fie un supercar in toate putrea cuvantului. Ascunde sub capota un motor V12 de 7.3 litri cu o putere estimata de 900 CP.

Dar, mai bine va lasam cu imaginile:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.