650 de cai putere si 10 minute de drifturi si cascadorii extreme.

Daca aveti o pasiune pentru cai putere, drifturi, motoare turate si alte asemenea, probabil ca numele lui Ken Block nu va este strain, la fel cum nici Gymkhana nu este vreo noutate. Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba, Ken Block este un pilot de raliuri profesionist, fondatorul companiei DC Shoes, iar Gymkhana este un proiect de-al sau, un proiect ce implica, evident, ingredientele mentionate mai sus.

De cativa ani incoace, Ken Block i-a obisnuit pe iubitorii cailor putere cu montaje spectaculoase marca Gymkhana. Dupa mai bine de un an de asteptari, partea a cincea a productiei este live.

In Gymkhana 5 o sa gasesti cam tot la ce te puteai astepta plus ceva mai mult. Intr-un San Franscisco pustiu Ken Block face cascadorii la viteze impresionante desprinse parca din blockbustere. Drifturi in saritura? Verificat. Sarituri peste platou? Sunt si ele prezente. Drifturi realizate chiar in mijlocul oceanului? Desi greu de crezut, exista pana si acestea.

Fara alte introduceri, Ken Block:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.