Dupa Lodgy, iata ca vin alte doua modele noi de la Dacia, care vor fi lansate in acest an. Este vorba de Dacia Dokker si Dacia Dokker Van. Se stie de ceva timp de ele, sunt bazate pe designul lui Lodgy si sigur isi vor gasi clienti printre amatorii de excursii si micii intreprinzatori.

Dacia Dokker este un model descris de Dacia ca fiind unul “polivalent, cu modularitate intuitiva”, are partea frontala a lui Lodgy si 5 locuri. Diferenta fata de Lodgy este data de faptul ca masina este mai scurta si poate fi comandata cu una doua doua portiere laterale culisante.

Da, Dacia Dokker este un fel de Renault Kangoo in versiune Dacia si este destinat celor care vor o masina cu 5 locuri si acces facil in interior, care poate fi insa convertita rapid intr-o masina ce poate transporta cantitati insemnate de obiecte voluminoase.

De celalalta parte, Dacia Dokker Van este versiunea strict pentru marfa a Daciei Dokker, la fel, cu portiere culisante. Va face cariera, zic eu, printre micii intreprinzatori si la firmele de curierat.

Apropo de nume, “Dokker” este un derivat de la “dockworker”, care defineste mucitorii ce asigura incarcarea si descarcarea navelor in port.

Mai multe puteti citi pe motorstory.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.