BMW imbraca in culorile si tehnologia M si noul Seria 1. Bavarezii prezinta un fel de rege al hothatch-urilor, cu un motor de senzatie, dar cunoscut. Noul BMW M135i concept ne arata si versiunea in 3 usi a Seriei 1.

Ca de multe alte ori, ideea de concept este una de marketing. In realitate, BMW M135i va exista cu specificatiile pe care le veti vedea mai jos si – probabil- va fi pe piata catre finalul anului. Practic este un nou model din gama BMW M Performance, din care mai fac parte si modelele diesel despre care am discutat aici.

BMW M135i concept

BMW M135i este foarte discret. In afara de spoilerul fata tipic M, jante si iesirile esapamentului, nimic nu tradeaza o versiune de performanta de acest calibru. Si performanta este acolo. Un motor cu 6 cilindri in linie, de 3 litri, care produce “peste 300 CP” spune BMW. Probabil este vorba de 320 CP poate chiar 340 CP. Practic, vorbim despre acelasi motor de la Seria 1 M Coupe. Normal, si performantele vor fi apropiate. Aproximativ 5 secunde pana la 100 km/h si 250 km/h viteza maxima.

multumim: motorstory.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.