Acum au aparut pe site-ul de presa primele poze oficiale cu noua Dacia Lodgy, in versiunea de serie. Pana acum, am stiut doar cum arata versiunea de curse, Dacia Lodgy Ice, care a si castigat curse in Trofeul Andros.

Acum vedem primele poze cu Dacia Logdy asa cum va arata ea pe strada. Si eu as zice ca nu arata rau. Bine.. nu este un exemplu de modernism si ultime tendinte, dar Dacia nu va fi niciodata asa. In schimb, daca partea frontala nu-mi displace, stopurile au o forma ciudata, n-as zice ca arata chiar bine.

Oricum, e clar, vorbim despre primul monovolum veritabil Dacia, pentru ca MCV nu este decat un break cu 7 locuri, nu un monovolum. In schimb, Dacia Lodgy arata ca un monovolum, are o lungime de 4,5 metri si 7 locuri, avand un al treilea rand de scaune.

Deocamdata nu vedem si poze de interior, Dacia pastreaza surprize si pentru Salonul Auto de la Geneva, din martie, unde noua Dacia Lodgy va debuta oficial.

Ne asteptam cam la aceeasi gama de motorizari, dar si la adaugarea unor motoare mai noi din gama Renault.

Normal, ramane sa vedem si preturile, dar pe acestea nu cred ca le vom sti inaintea lunii martie.

Pana atunci, cum vi se pare Dacia Lodgy??


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.