Criza, criza, dar la lansarile Ferrari in Romania ai mereu impresia ca ai ceasul dat in urma. Pentru ca nu e lansare la care sa nu se precizeze ca producatia alocata Romaniei este deja epuizata.

multumim: motorstory.ro

Astazi, Forza Rossa a lansat in Romania noul Ferrari 458 Spider. Si au avut grija ca, pana apare masina, sa admiram in showroom o pleiada de decapotabile Ferrari: F360 Modena Spider, F430 Spider, F430 Scuderia Spider 16M si Ferrari California. Bijuterii pe care le-ai alerga in extaz pe orice drum. De preferat in afara Romaniei.

Noul 458 Spider este o masina superba (bine.. e greu sa gasesti un Ferrari care nu-i superb), cu hardtop retractabil, prin urmare mult mai potrivita pentru vremea rece decat modelele mai vechi. Extrem de joasa, lata, cu niste frane de avion. Motor V8 de 4,5 litri si 578 CP/9.000 rpm. Doar 3,4 secunde pana la 100 km/h si viteza maxima de 320 km/h.

De vis. Nu chiar pentru toata lumea de vis. Unii si-o pot permite fara probleme, chiar daca costa 237.832 euro (TVA inclus). Ce spuneam eu in prima fraza a textului… Cota alocata Romaniei este de 12 unitati in 2012. Nici un exemplar nu mai e disponibil. Unii le-au rezervat inainte sa le vada sau sa cunoasca pretul. Celor de la Forza Rossa nu le ramane decat sa-i induplece pe italieni sa mai rezerve cateva exemplare pentru Romania.

Ferrari 458 Spider - prezentare oficiala

Vezi aici Galerie foto cu noul Ferrari Spider la lansarea de la Bucuresti


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.