Reprezentantii BMW au decis ca anul 2012 este cel mai bun moment pentru inlocuirea modelului deja consacrat S1000RR, motocicleta care a deschis noi orizonturi pasionatilor de adrenalina pe 2 roti.

Una dintre cele mai interesante vesti pentru iubitorii de motociclete este faptul ca BMW a anuntat oficial ca in 2012 o sa ofere o varianta imbunatatita a modelului S1000RR. Super motocicleta va avea o putere mai mare, un control mult imbunatatit si o “capacitate de reactie” mult mai ridicata.

Noul BMW S1000RR va beneficia de cele mai moderne sisteme de control, alaturi de ABS si DTC ( Dynamic Traction Control).

Motocicleta o sa dezvolte 193 de cai putere avand in acelasi timp doar 204 kg. Motorul o sa fie construit in jurul a trei functii: “rain”, “race” si “slick” cu care motociclistul se va putea “juca” in functie de situatie.

Noul BMW S1000RR (Video)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.