Nurburgring este locul in care n-am ajuns (deocamdata) si care ma fascineaza mai mult decat orice altceva in materie de masini si condus. As renunta bucuros la o tura prin Germania (sa zicem) cu un Ferrari 458 Italia, pentru o tura pe Nurburgring cu low-costul meu de pro_cee’d

Ei, imi imaginez ca, odata ajuns acolo, e foarte usor sa te ia valul. Si acolo nu esti ca intr-o echipa de motorsport, pe o masina de curse. Esti la volanul masinii tale, daca o lovesti, o repari pe banii tai (nu cred ca exista vreo asigurare care sa te “acopere” in caz de accident pe Nurburgring). In plus, exista la un moment dat pe un site cam cat costa in cazul in care lovesti masina si trebuie luata pe platforma.. nu mai tin minte care era suma, oricum, enorm de mult!

Iata o colectie de accidente de pe Nurburgring. Asa cum observati, nu conteaza cat de buna e masina pe care-o conduci, ci cat de bine stii cu volanul si cat de inteligent iti judeci experienta.

multumim:motorstory.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.