Special realizat de catre cei de la Ford Australia, noul concept a "plonjat" direct din ateleriul de mecanica in studiourile de filmare a noului film Mad Max 4. Pelicula este asteptata in luna februarie 2012.

Acum putem sa ne facem o mica impresie si despre filmul Mad Maxx 4: Fury Road. Cel putin putem sa incercam sa ne consolam cu acest concept de la Ford, special aranjat pentru filmarile la noua pelicula.

Se pare ca exista mai mult decat confirmarea faptului ca seria o sa continue la mai bine de 25 de ani de la premiera ultimei parti din film (1985), chiar daca Mel Gibson nu o sa mai joace rolul lui Max, locul lui fiind luat de actorul Tom Hardy (si acest lucru este de departe "moartea pasiunii" ).

Cei care au crescut cu acest film inteleg foarte bine ca Mad Maxx 4: Fury Road nu poate sa fie decat o palida umbra a tot ce a reprezentat intreaga serie.

Revenind totusi la acest minunat concept realizat de Ford Australia nu putem sa nu remarcam faptul ca linia clasica s-a pastrat, dar "hainele" in care a fost imbracata aceasta masina poarta influente clare ale anilor in care traim in prezent.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.