Renault a prezentat astazi conceptul Frendzy, care va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt, din aceasta toamna. Masina, evident concept, fara mari tangente cu productia de serie, ne arata noua generatie Kangoo

Asa cum vedeti, forma caroseriei lui Frendzy aminteste de o utilitara, dar este foarte “digitalizata”, ca sa spun asa. Toti montantii sunt disimulati de geamuri si se creeaza un foarte frumos efect de suprafata vitrata mare. Plus spatele, care arata ca o animatie facuta pe calculator, cu hayon cu deschidere in doua parti.

Nici interiorul nu este in alta nota. Complet fantezist, cu monitor gen tableta inserata acolo, care tine loc de consola centrala. Daca suntem mai practici, n-are mare importanta, in versiunea de serie totul va fi mult mai obisnuit, mai conventional.

Renault Frendzy are, bineinteles, propulsie electrica. Exact sistemul de pe actualul Kangoo Van ZE. Motorul produce 60 CP si permite o viteza maxima de 130 km/h.

multumim: motorstory.ro

Galerie foto cu noul concept Renault Frendzy gasesti aici


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.