Un tanar de 21 de ani din China ne arata cum viitorul SUV-urilor se poate schimba categoric in urmatorii 50 de ani. Nimic neobisnuit! Totusi, cand tanarul propune un Volkswagen zburator … Ce sa zic, hai sa fim un pic atenti!

Chiar daca tehnologic, propunerea tanarului chinez Yuhan Zhang este astazi departe de a se putea realiza, conceptul desenat de student a fost primit cu destul de mult interes in cadrul concursului “Car Design Awards 2011” (China).

Nu stim exact ce gandesc cei de la Volkswagen despre acest lucru, dar pot spune ca dupa interesul pe care l-au avut membrii juriului, conceptul Aqua a reusit sa capteze un pic atentia.
In realitate, tanarul sustine ca nu design-ul trebuie schimbat de la an la an, ci conceptia in sine a SUV-ului.

Asadar, de ce trebuie o masina sa ia in plin toate obstacolele pentru a se catara pe munte, cand, foarte bine, poate sa le evite, levitand desupra lor. Corect, nu?

Intr-adevar, se pare ca aceasta a fost ideea cu care Yuhan Zhang a cucerit trofeul, dar intrebarea fireasca vine acum: Cand oare o sa vedem un Volkswagen zburator pe deasupra capului nostru? Sa fie in doar in 50 de ani…?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.