Pentru prima oara, Clarkson, Hammond si May au decis sa testeze doua dintre cele mai rapide masini construite vreodata.

Bugatti Veyron vs. McLaren F1

Pentru prima oara, Clarkson, Hammond si May au decis sa testeze doua dintre cele mai rapide masini construite vreodata. Baietii de la Top Gear, cea mai indragita emisiune auto, si-au indreptat atentia asupra lui Bugatti Veyron si a unui bolid care fermeca orice iubitor auto, pe la inceputul anilor ’90. Mai exact in 1993, atunci cand McLaren a aparut pentru prima oara. Avea un motor urias de la BMW, o caroserie din aluminiu si fibra de carbon si putine elemente luxury care caracterizeaza de cealalta partea masina celor de la Bugatti (Volkswagen).

Exista o perioada de peste zece ani intre cele doua masini si asta nu a putut decat sa alimenteze curiozitatea celor de la Top Gear. Dupa ce a incalzit putin motorul lui F1, Hammond, norocosul care a avut ocazia si placerea de a pilota in testul suprem, a trecut in Veyron. La volanul lui McLaren a venit celebrul Stig, a carui identitate a fost pastrata secreta pana acum, chiar daca intr-o emisiune a aparut Michael Schumacher (miscare in scop publicitar, justificata si de pozitia celor de la Ferrari care au declarat ca numai Schumi are dreptul sa conduca acel FXX).

Care credeti ca a fost rezultatul intrecerii? Va puteti convinge urmarind clipul de mai jos. Indiferent de rezultate, McLaren F1 ramane o masina spectaculoasa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.