Opel vrea sa continue succesul urias pe care l-a inregistrat cu Insignia, de data aceasta cu un nou hatchback in clasa Astra. Care are acum si poze cu interiorul.

Opel vrea sa continue succesul urias pe care l-a inregistrat cu Insignia, de data aceasta cu un nou hatchback in clasa Astra.

In urma cu aproximativ o luna, Dan Damian, redactor-sef la Sotto, descria masina dezvaluita atunci partial: “Deocamdata cei de la Opel nu au prezentat si poze de interior, dar nu va mai trece mult si vom putea vedea si poze cu habitaclul.

Inginerii afirma ca au imbunatatit tinuta de drum, datorita unei platforme tehnice complet noi, cu schimbari majore la puntea spate, comparativ cu generatia anterioara. Ca si la Insignia, se mizeaza pe integrarea functiilor mecanice cu cele electronice, pentru un raspuns cat mai bun al sasiului si suspensiilor. Noul Astra dispune si de sistemul FlexRide, preluat de la Insignia, care ofera trei programe de lucru: Standard, Sport si Tour.

Si la nivelul propulsoarelor se anunta noutati. Masina va putea fi echipata cu 4 propulsoare pe benzina si 4 turbodiesel, acestea fiind cuplate la cutiie de viteze manuale cu 5 trepte (pentru motorizarile mai putin puternice) si 6 trepte pentru motoarele mai mari. Opel va introduce si o noua cutie automata.”

Iata ca acum, inainte de prezentarea completa din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt care este fixat pentru luna septembrie, Opel revine cu un nou set de poze care descrie interiorul, unul stilat, confortabil, practic si plin de dotari utile, cat si distractive. Portierele au curbe care se continua pe bord, dar si elemente de aluminiu, regasite si pe volan sau in jurul consolei centrale. Manerele fixate pe portiere gazduiesc lumini care creeaza o ambianta placuta, in ton cu instrumentele de bord si butoanele de pe consola. Vor exista multiple spatii de depozitare pentru manusi, pixuri sau monede, chiar si sub scaunul soferului.

Cel mai bine va puteti convinge de interiorul noului Astra urmarind clipul video urmator, cat si pozele din galeria foto:


Ce parere aveti despre interiorul lui Astra 2010?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.