Tunerii de la MAFF au modificat un Porsche Cayenne, masina ce-i drept care nu exceleaza la capitolul vizual in varianta sa iesita pe portile companiei germane.

Tunerii de la MAFF au modificat un Porsche Cayenne, masina ce-i drept care nu exceleaza la capitolul vizual in varianta sa iesita pe portile companiei germane.

Firma de tuning din Bucuresti a initiat proiectul Muron, prin care si-a dorit sa ofere clientilor deja foarte interesati de Cayenne, o masina mai puternica, mai agresiva si de ce nu, chiar un pic mai aratoasa. Body kit-ul aduce fibra de carbon in spoilere, praguri si manerele usilor, masti care restilizeaza farurile si stopurile posterioare, o masca frontala redesenata si o serie de logo-uri MAFF si Muron, pentru ca toata lumea trebuie sa stie cine a muncit din greu la acest proiect. Jantele din aluminiu sunt si ele realizate tot de romani, clientii putand sa-si aleaga dintr-o oferta destul de bogata. Spoilerul fata include LED-uri pentru iluminarea pe timp de zi.

Daca exteriorul a fost aranjat in detaliu, interiorul se bucura si el de schimbari spectaculoase. Pielea Alcantara si fibra de carbon stau la locul lor si nu fac altceva decat sa adauge stil, calitate si confort masinii. Clientul isi poate configura sistemul audio si pe cel multimedia, care by default include un display conectat la doua camere video montate in spoilere. Alte display-uri pot fi introduse in tetiere, pe plansa de bord sau in plafon. Practic, aproape orice vrea clientul, MAFF poate sa faca.

Nu poate decat sa ne bucure ca romanii s-au implicat intr-un asemenea proiect, starnind reactii in general pozitive prin presa internationala. Nu ratati pozele cu Porsche Cayenne Muron MAFF in galeria foto!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.