G-Power ne arata cel mai rapid BMW de pe planeta, sub forma lui M6 Hurricane CS.

G-Power ne arata cel mai rapid BMW de pe planeta, sub forma lui M6 Hurricane CS.

Acest M6 are acum un motor V10 de 5,0 L modificat indeajuns cat sa dezvolte 740 de CP. Puterea motorului, impreuna cu reducerea masei intregii masini si alegerea titanului pentru sistemul de evacuare, au permis celor de la G-Power sa transforme BMW-ul intr-un monstru care alearga pana la o viteza maxima de 370 de km/h. M6 Hurricane CS ajunge de la 0 la 100 km/h in 4.4 secunde, de la 0 la 200 km/h in 9.6 secunde iar de la 0 la 300 km/h in 26 de secunde. Aproape jumatate de minut si indicatorul de viteza ajunge deja in dreptul cifrei 300..

Daca va intrebati si cat costa aceasta bijuterie de masina, ei bine, ar trebui sa scoateti cam 390,000 de euro din buzunar pentru a o conduce. Puteti spune ca de banii astia iti iei lejer un Bentley Continental GT, cu mai mult lux si confort, iar pe deasupra iti raman fonduri si de o casa. Da, dar cum te simti cand stii ca mai sunt alte cateva mii de Bentley-uri exact ca al tau? Nu prea bine. Tocmai de aceea Hurricane M6 CS este solutia ideala pentru iubitorii marcii BMW, pentru cei care indragesc puterea, viteza, adrenalina si mai presus de orice vor ca masina lor sa fie intr-o editie destul de limitata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.