Daca ai de gand sa calci pedala de acceleratie la maxim gandindu-te ca poti scapa cu usurinta de orice masina de politie, noi iti zicem sa stai locului.

Esti in Italia. Ai iesit si tu cu prietenii intr-un bar si ai luat cateva pahare de tarie la bord, suficient cat sa te faca sa crezi ca ai ajuns deasupra tuturor, chiar si a legii. Te urci frumusel in masina ta modesta si te concentrezi la drum, atat cat iti mai permite starea in care te afli. Surpriza insa, din spate, vine ceva. E albastra, are lumini, se misca mancand pamantul si zbiara catre tine: Opreste pe dreapta!

Ce faci in continuare? Daca ai de gand sa calci pedala de acceleratie la maxim gandindu-te ca poti scapa cu usurinta de orice masina de politie, noi iti zicem sa stai locului. Ai in spatele tau noul Gallardo LP560-4 Polizia, care ajunge la 325 de km/h in timp ce tu nici n-ai apucat sa bagi in a doua. Lamborghini, pentru ca se afla printre putinele companii pe plus acum, in plina criza economica, a facut un gest superb si a donat politiei din Italia un LP560-4, dotat cu o multime de functii utile in prinderea raufacatorilor.

Cel mai interesant sistem este cel de inregistrare video, care lucreaza cot la cot cu GPS-ul, reperand infractorul si calculand traiectoria cea mai buna, viteza recomandata si timpul estimativ pana cand masina urmarita va fi ajunsa din urma. Acest sistem transmite si imagini live catre cel mai apropiat centru de politie, pentru a stabili daca actiunea cere intariri sau poate fi desfasurata numai de catre bolidul Lambo.
Va amintim ca LP560-4 are un motor V10 de 5.2 litri, capabil sa dezvolte 560 de cai putere. Acest Gallardo ajunge de la 0 la 100 km/h in numai 3,7 secunde, iar de la 0 la 200 km/h in 11,8 secunde. Consumul mixt este de 13,7 litri la suta de kilometri.

Oare cand vom vedea asa ceva si pe strazile noastre? Tu sa fii intr-o Dacie papuc si sa te opreasca agentul Ghita, coborand mandru dintr-un Lamborghini..Cum ar fi?
poze: [likecool]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.