Hamann si-a facut prostul obicei de a modifica ultimele super masini aparute si nu oricum, ci intr-un mod care ne place de fiecare data.

Hamann si-a facut prostul obicei de a modifica ultimele super masini aparute si nu oricum, ci intr-un mod care ne place de fiecare data.

Nu se cadea ca Bentley sa scape de tratamentul celebrului tuner, astfel ca Hamann are placerea sa ne prezinte Imperator. Asta nu inseamna ca regele GT Continental a subcombat. Nu. A aparut, pe langa el, si Imperator-ul, pentru cei care isi doresc o masina un pic altfel fata de modelul de serie. Parte frontala modificata, praguri restilizate, posterior transformat, jante la alegerea clientului si kituri pentru motor care mai adauga cateva zeci de cai putere la numarul 600 care oricum starnea invidia chiar si printre detinatorii de Lamborghini. Nu ca Hamann nu si-ar fi bagat nasul si in cazul lui Lambo..

Imperatorul sta mai bine pe sosea acum, Hamann umbland la greutate prin modificari asupra sasiului dar si asupra jantelor de 22 inci foarte usoare, care coboara centrul de greutate cu 30mm pe fata si 20mm pe spate. Pragurile laterale fac masina sa para mai lata, mai stabila si mai agresiva. Aerodinamica a fost schimbata prin operari la nivelul spoilereor fata si spate care, pe langa functiile lor pratice, adauga si un plus de rafinament bolidului. Fata pare mai dinamica si prin includerea unor lumini discrete pentru rularea pe timp de zi. Impresionante sunt si aripile latite, care maresc latimea lui Imperator cu 70 de milimetri, facandu-l mai..masculin.

Nu se reduce totul numai la aspect. Hamann si-a construit o reputatie nepatata prin prisma artificiilor facute asupra motorului, reusind sa mai scoata cativa caluti, pe ici pe colo. Asa se face ca pot fi adaugati 40 sau 70, la alegerea clientului. Vorba aceea, clientul nostru, stapanul nostru! Adaosul se traduce printr-o crestere a vitezei maxime cu 5 km/h..

Interiorul a primit un nou volan in trei spite, care sta mai bine in mana soferului nonconformist si putred de bogat. Detaliile din piele si fibra de carbon se gasesc din belsug, in proportii alese si ele tot de catre cumparator. Practic, clientul spune ce anume isi doreste si mainile expertilor de la Hamann executa.

Va lasam sa-l admirati pe Imperator in galeria foto!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.