Saab 9-3 reprezinta o afirmatie de design increzatoare si interesanta, inspirata din Aero X si cu o personalitate coplesitoare.

Saab 9-3 reprezinta o afirmatie de design increzatoare si interesanta, inspirata din Aero X si cu o personalitate coplesitoare.

Daca aveti in fata orice model de Saab 9-3, ceea ce va atrage imediat atentia va fi aspectul puternic, dinamic. Este evident ca multe din ideile de design vin direct de la Aero X.

De fapt tot exteriorul are o personalitate individuala si prin includerea unei masti mai proeminente si mai profunde, a farurilor curbate-accentuate de o fasie de lumina LED caracteristica, cu toate elementele caroseriei in culoarea masinii si o finisare sport. Saab 9-3 este modern, elegant, futurist.

Saab este printre putinele marci care permite clientilor sai alegerea dintre trei tipuri de combustibil care sa propulseze masinile lor. Astfel, clientii pot alege motoarele BioPower ce protejeaza mediul fiind alimentate cu bioetanol, motoarele diesel cu consum si emisii scazute si motoarele pe benzina standard. Flexibilitate, performanta, responsabilitate. Ce va puteti dori mai mult ?

„Fiti intotdeauna altfel dar cu un scop” este opinia lui Thomas Andersson care descrie interiorul unui Saab 9-3. Scaune Sport cu tapiterie piele naturala, in multiple combinatii de culoare sau material. Sistemele de sonorizare de ultima ora Bose Sorround Centerpoint permit savurarea si transformarea experientei audio intr-o placere fina. Plansa bordului de inspiratie aeronautica, orientat catre sofer faciliteaza vizibilitatea maxima iar ergonomia desavarsita a dispunerii comenzilor, incheaga perfect acest ansamblu.

Pe langa inovatiile din design si optiunile de combustibil, Saab ofera o gama larga de motoare performante in 4 cilindrii pana la puternicele motoare V6. Toate acestea imbogatite de suflul si satisfactia pe care ti-o ofera peste 30 ani de experienta in imblanzirea tehnologie turbo.
Pentru diesel, puteti alege intre motorul 1,9 TiD, un turbodiesel de 150 CP sau motorul 1,9 TTiD un bi-turbodiesel de180 CP. Ambele versiuni sunt caracterizate de consum redus de combustibil, cuplu impresionant de pana la 400 Nm si emisii reduse de CO2.

Citeste si:
Cum să vă cumpărați un televizor în 2021
Cum să vă cumpărați un...

Pentru benzina, puteti opta intre motoare cu puteri incepand cu 122 CP pana la puternicul V6 de 280 CP. Mai mult, acesta poate fi tunat pana la 300 CP folosind componente Hirsch, compania autorizata de Saab pentru a dezvolta si modifica pentru pasionati, produsele Saab.
Acum, placerea de a conduce si depasirile dobandesc o noua dimensiune .

Saab 9-3 XWD este dovada in plus a abordarii inovative si dinamice a companiei Saab. Acum, Saab 9-3 foloseste cel mai nou sistem de tractiune integrala Haldex Gen 4, care asigura livrarea tractiunii pe roata care are nevoie de ea, indiferent de dificultatea traseului parcurs si astfel obtinerea unei aderente supreme. XWD este disponibil pentru Sport Combi si Sport Sedan, pentru motorizarile 2.0TS si 2.8 TR.

Gama Saab 9-3 va pune la dispozitie trei modele distincte, Sport Sedan, Sport Combi si Convertible disponibile la randul lor in trei linii Aero, Vector si Linear.
Astfel personalizarea este maxima facilitand identificarea unei solutii care se potriveste fiecarei personalitati si nevoi.

Citeste si:
Invata sa economisesti inteligent
Invata sa economisesti...

Saab 9-3 Convertible. Potrivita pentru orice anotimp, cu patru locuri, inspirata de Scandinavia. Spirit si design indraznet. Apasa pe telecomanda si acoperisul se inchide in 20 de secunde.

Saab 9-3 Sport Sedan. Urmariti liniile, lasati-va cuprinsi de impresii. Va asteapta vitalitate si revelatia unui sofat care intrece imaginatia – cu motoare turbo de la Saab.
Saab 9-3 SportCombi. Sportiva, gratioasa si practica. Designul nou spune totul. Pregatiti-va pentru placeri nenumarate, polivalenta inovativa si o paleta bogata de motoare turbo Saab.

Cele trei linii ale modelelor Saab sunt gandite a oferi posibilitatea personalizarii masinii dupa gusturile sau pasiunile fiecaruia. Linear, utilitate si simplitate scandinava, caracterizat de o gama foarte bogata de optiuni incluse in pretul de baza. Vector, sportivitate si eleganta, dotari bogate menite sa satisfaca exigentele oricarui client. Aero, aspect exterior sportiv, sasiu cu amortizoare mai rigide pentru a manevrabilitate ridicata, scaune sport piele, decoratii si volan care complimenteaza soferul. Foarte dinamic, mai aproape de sol. Imbratiseaza cu adevarat drumul, expresia suprema a sportivitatii si liniilor de inspiratie aeronautica.

Citeste si:
Ce beneficii are iluminatul cu LED si cum alegi becurile pentru...
Ce beneficii are iluminatul...

Acum, pana in 30 noiembrie 2008 beneficiezi de reduceri de 3,000 euro (din pretul fara TVA) al modelului Saab 9-3 1,9 TiD Linear 150 CP.

Astfel poti achizitiona acest model incepand cu 20,790 euro (pret fara TVA).
Viziteaza www.saab.ro pentru detalii si lista partenerilor nostrii unde poti participa la un testdrive.

Liniile curate si inspirate de functional ale Saab 9-3, aerodinamica si sportivitatea modelelor noastre, siguranta responsabila, cultura inovatiilor continue si a dezvoltarilor turbo recomanda Saab 9-3 .
Incearca-l si tu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.