Fighter Motorcycle este o bijuterie pe doua roti. Aceasta motocicleta va fi produsa numai in 45 de exemplare, la un pret exorbitant de 110.000$.

Fighter Motorcycle este o bijuterie pe doua roti. Aceasta motocicleta va fi produsa numai in 45 de exemplare, la un pret exorbitant de 110.000$.

In ciuda pretului piperat, multi spun ca Fighter isi merita banii din plin, oferind senzatii fara egal la drumuri medii sau lungi. Cadrul triunghiular realizat din carbon, titan si aluminiu asigura o pozitie confortabila, insa numai pentru o singura persoana.

Viteza maxima la care Fighter poate ajunge este de 190 mph, adica in jur de 305 km pe ora. Asfaltul uscat este recomandat din moment ce intre roata din spate si scaun nu exista nicio aparatoare. Asa a vrut Fighter sa fie, cat mai simpla, fara elemente de decor si fara detalii inutile. Trebuie insa sa admitem ca simplitatea ei pare destul de complicata..

Neiman Marcus, de la Confederate Motor Company recomanda Fighter si pentru mersul pana la birou, in costum, creand un contrast deosebit cu motocicleta de tip naked. E portia ta de libertate si placere, inainte sa ajungi la munca si mai ales dupa ce termini o zi dificila. E portia ta de adrenalina, de vant, de vibratii..

imagini:[confederate]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.