Nu reusesti sa cuceresti femeia care iti place? Poate ca nu conduci masina potrivita...

Masina pe care o conduci spune mai multe despre tine decat ai putea crede. Iti prezentam un top al masinilor cu "personalitate", reprezentative pentru posesorii lor asemenea unei carti de vizita.

Marca bolidului pe care il conduci este foarte importanta si in relatia cu sexul opus, pentru ca poate transmite femeii pe care incerci sa o cuceresti semnale care te vor avantaja mai mult sau mai putin in jocul seductiei. De exemplu, daca esti posesorul unui Lexus, poate ai impresia ca esti mare cuceritor, ceea ce nu este intru totul fals. Cand insa conduci un Lexus LS sedan de 60.000 $, devii atractiv mai degraba pentru familisti sau pentru persoanele de varsta a treia.

Daca cei de la General Motors spun despre conducatorii de Chevrolet Corvette ca sunt pasionali, usor agresivi si se afla constant in cautare de senzatii tari, britanicii de la Rolls Royce afirma despre al lor Phantom, in valoare de 330.000 $, ca nu este masina potrivita pentru cei care cauta sa ramana in anonimat. Ce transmite, asadar, despre tine masina pe care o conduci?

Aston Martin DB9
Pret de pornire: 165,400 $

Esti dispus sa scoti din buzunar aproape 200.000 $ pentru a conduce o asemenea bijuterie pe patru roti, dar in general te remarci prin modestie si bun gust. Cum pentru tine luxul este un mod de viata, nu consideri ca este necesar sa iti declari cu ostentatie statutul pentru a impune respect si admiratie in randul celor din jur. Posesorii de Aston Martin nu sunt extravertiti si prefera sa nu poarte la vedere brand-uri celebre. Cunoscatorii oricum le vor recunoaste si fara sa le vada propriu-zis, iar pentru cei de la volanul unui Aston aceasta este una dintre regulile rafinamentului pur.

Cadillac Escalade SUV
Pret de pornire: 55,400 $

Esti onest si nu iti este teama sa iti sustii punctul de vedere cand consideri ca opinia ta conteaza. Probabil ca venitul tau anual ajunge undeva la 175.000 $, suma care iti permite sa traiesti viata din plin si sa nu iti refuzi micile placeri ale acesteia. Iti place sa iti asumi riscuri si te-ai simti mai bine daca ai esua decat daca nu ai incerca.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Mercedes-Benz S-Class sedan
Pret de pornire: 86,525 $

Restaurantele luxoase si vinurile fine comandate in fiecare astfel de loc in care ajungi sunt una dintre pasiunile tale. 76% dintre posesorii de S-Class afirma ca savurarea "cinelor selecte" este una dintre activitatile lor favorite, 49% se declara pasionati de "conversatii", 54% prefera sa calatoreasca in alte tari, iar 44% se delecteaza cu programele TV sportive.

Porsche 911
Pret de pornire: 72,400 $

88% dintre posesorii de Porsche sunt barbati. Daca ti-ai ales acest model, probabil ca esti avocat sau doctor si ai propria afacere. Barbatul care conduce Porsche isi cunoaste prioritatile si face totul pentru a obtine ce isi doreste.

Audi RS4
Pret de pornire: 66,910 $

Posesorul de Audi RS4 isi doreste confort si functionalitate. Masina pe care o conduce indeplineste trei conditii: este practica, stilata si performanta. Daca ti-ai ales acest model, esti probabil foarte increzator in propriile forte si ai abilitati atat pentru a vinde inghetata la cel mai apropiat chiosc cat si pentru a incheia contracte cu companii mari.

Citeste si:
Conceptul Porsche Mission X: ar putea anunța un viitor hypercar...
Conceptul Porsche Mission X:...

Volvo S40
Pret de pornire: 24,365 $

Cel care conduce aceasta masina are in jur de 30 de ani, studii superioare si este mult mai preocupat de anturaj si de familie decat de propria imagine.

Lexus RX 350

Pret de pornire: 37,500 $

In spatele volanului se afla un barbat casatorit, mandru de realizarile sale atat pe plan profesional cat si familial. Adora sa fie inconjurat de obiecte scumpe, pe care le-a achizitionat de-a lungul timpului din propriile venituri. Cu toate acestea nu face niciodata achizitii frivole.

Volkswagen R32
Pret de pornire: 32,990 $

Posesorul acestei masini are in jur de 40 de ani si o experienta bogata din punct de vedere profesional. Bun cunoscator al autovehiculelor, le prefera pe cele care ii pot oferi confort, dar si siguranta. Desi dispune de suma necesara pentru a investi intr-o masina luxoasa, el prefera sa isi calculeze in mod rational veniturile si sa achizitioneze produse care ii ofera satisfactie pe termen lung.

Citeste si:
Prima iubire nu se uită niciodată! Alex Delea a suferit enorm din...
Prima iubire nu se uită...

Dacia (orice tip)
Pret de pornire: 6.400 EUR

Clipul de mai jos ofera o varianta haioasa de portret al posesorului de Dacia:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.