Daca aveti drum prin Munchen si timp pentru vizite, puteti merge la muzeul BMW.

Daca aveti drum prin Munchen si timp pentru vizite, puteti merge la muzeul BMW, redeschis recent. Plasat chiar langa cladirea de birouri “cu 4 cilindri” a constructorului german, muzeul a trecut printr-o perioada de reconstructie / reamenajare de 2 ani si jumatate, iar acum dispune de o suprafata de 5.000 metri patrati si cam 120 de exponate.

Initial muzeul a fost deschis in 1973, dar acum era nevoie de o mai mare atractivitate, mai ales ca rivalii de la Mercedes au deschis un nou muzeu, foarte mare, situat langa cladirea celui vechi.

BMW spera sa ajunga la peste 400.000 de vizitatori anual, muzeul lor fiind si pana acum unul dintre cele mai vizitate muzee ale unei companii din Germania.

[Via]

Textul original se afla pe blogul lui Dan. De ce am ales sa vi-l prezentam? Pentru ca Dan scrie despre cele mai tari masini, pentru ca blogul lui cuprinde informatii interesante, pentru ca stilul lui este pe gustul nostru. Altfel spus, pentru ca Dan are yBlog.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.