O mica firma italiana - Spadaconcept - a creat o supersportiva care va atrage cu siguranta atentia.

O mica firma italiana - Spadaconcept - a creat o supersportiva care va atrage cu siguranta atentia.

Spada Codatronca este creatia unui atelier de design din Italia si a fost prezentata initial sub forma de concept. Dupa un program asiduu de teste, Spada Concept a anuntat ca modelul Codatronca va intra in productia de serie.

Spada Codatronca este construita pe platforma lui Chevrolet Corvette, aspect care poate fi intuit dupa liniile masinii care seamana oarecum cu ale unor modele Corvette mai vechi. Toata mecanica este de Chevrolet Corvette, dar italienii au anuntat ca aceasta a "suferit" imbunatatiri semnificative.

Motorul este bineinteles un V8 care produce peste 600 CP, viteza maxima anuntata fiind de 340 km/h. Acestea sunt specificatiile primei versiuni care va intra in productia de serie, pentru ca italienii pregatesc si un model mai sportiv, mai puternic care va debuta probabil spre sfarsitul anului.

Interiorul masinii arata aproape ca unul de competitii, dar italienii spun ca masina va oferi echipamentele normale de confort.

Nu se stie deocamdata la ce pret va ajunge Codatronca, dar ramane de vazut si cum vor aprecia clientii aceasta forma putin cam (prea) nonconformista.

Sursa: sotto.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.