In premiera nationala, iubitorii de masini si motociclete au ocazia sa participe la cel mai mare salon auto-moto al anului 2008.

In premiera nationala, iubitorii de masini si motociclete au ocazia sa participe la cel mai mare salon auto-moto al anului 2008. La Complexul Romexpo Bucuresti, pe 15 si 16 martie, vor avea loc simultan 3 expozitii de motorsport: 4Tuning Days, cea mai mare expozitie de masini modificate din Europa de Est, SMAEB, Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti si, in premiera nationala, prima expozitie de rally – Rally Days.

Timp de doua zile, in luna martie, vizitatorii si amatorii sporturilor cu motor vor putea admira la Romexpo peste 250 de masini modificate si autoturisme echipate de raliu, noi modele sport de uzina, cat si 400 de motociclete, ATV-uri si scutere.

In cadrul 4Tuning Days, vizitatorii vor lua parte la primul targ de tuning din Romania – mai mult de 70 de firme specializate din tara si strainatate isi vor prezenta oferta in materie de fite pentru masini. De la jante din carbon, motoare modificate si portiere lamborghini, pana la kituri de exterior futuriste si vopsele de tip cameleon, toate vor putea fi admirate si pozate in cadrul 4Tuning Days. Mai mult, toate firmele de car-audio de pe piata vor veni cu produse de ultima generatie (playere, subwoofere, multimedia) si masini de show.

Tot la 4Tuning Days, cele mai modificate masini din Romania la exterior, interior, motor si sistem de sonorizare vor participa la competitii si concursuri jurizate. Categoriile de concurs vor fi - BEST CAR, BEST EXTERIOR, BEST INTERIOR, BEST PAINT, BEST ENGINE (motor) si BEST AUTOHTONA (cea mai buna masina de provenienta autohtona). Tot in cadrul targului de tuning vor fi competitii de car-audio, Miss 4tuning, concursuri de ATV si Scutere, iar, in premiera nationala, prima masina specializata pe derapaje laterale (drift) condusa de un roman in campionatele internationale, va face o reprezentatie pentru public.

4Tuning Days a devenit deja o traditie. Suntem la editia cu numarul 3 a celei mai mari expozitii de gen din Romania. Mai mult, ne-am dorit ca anul acesta sa aducem masinile langa motociclete. Si am reusit. Impreuna cu SMAEB si expozitia de Rally vrem sa dam nastere unui nou concept de eveniment – tot ce poate visa un om in materie de auto, moto si racing, in acelasi loc, cu un singur bilet” a declarat Gratian Sonu, organizator 4Tuning Days.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Pe langa expozitia de masini modificate care va umple pavilioanele 14-17 vizitatorii vor putea asista la demonstratii de indemanare cu ATV-ul, cascadorii cu motocicleta si indemanare auto. Printre marcile de masini modificate pe care publicul le va putea admira la 4Tuning Days se numara Ferrari, Porsche, Lamborghini, fara sa lipseasca insa si Loganul autohton cu zeci de mii de euro investiti in aspect si performanta.

Pavilionul central va fi ocupat de expozitia de motociclete. La SMAEB 2008 se anunta in jur de 400 de motociclete cu tot atatea fete frumoase. Cei mai cunoscuti dealeri moto din Romania vor aduce ultimele modele pe doua sau trei roti. Nu vor lipsi motocicletele fabricate pe comanda, chopperele, cele de viteza si curse, dar nici motocicletele clasice. Alaturi de motoare, vor fi prezente toate firmele de echipamente si accesorii, consumabile sau scoli moto.

Citeste si:
Ținute office pentru antreprenoare: 4 recomandări utile
Ținute office pentru...

SMAEB-ul nu mai are nevoie de nici o prezentare. La a VI-a editie putem spune ca salonul este in pas cu cresterea motociclismului in Romania, fiind un barometru fidel al dezvoltarii acestui segment. Impreuna cu 4Tuning Days si expozitia de Rally am reusit integrarea cu succes a trei mari pasiuni intr-un eveniment de o amploare unica”, spun organizatorii SMAEB & 4Tuning Days.

In domeniul raliului, vor fi prezente echipe din CNR, alaturi de cei mai mari piloti din Romania, cum ar fi Dan Gartofan, campionul national. Publicul va avea ocazia sa vada live masinile de raliu care alearga in campionatele nationale si internationale.

Domeniul raliului in Romania este chiar mai vechi decat domeniul tuning sau moto. Cu ocazia 4Tuning Days vrem sa aducem cei mai tari piloti din Romania in fata publicului, impreuna cu bolizii lor care castiga premii in campionate. Vrem sa contribuim la dezvoltarea pasiunii pentru motorsport, impreuna cu 4Tuning si SMAEB. Odata lumea raliurilor alaturata masinilor modificate si motocicletelor puternice, tabloul destinat pasionatilor este complet. Sunt sigur ca va fi cel mai reusit eveniment de acest gen din Romania de pana acum” au adaugat organizatorii.

Citeste si:
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, marcați de experiența America...
Cleopatra Stratan și Edward...

Ca si la editiile precedente, expozitiile auto-moto sunt un prilej de a admira bolizi pe 2 sau 4 roti, dar, pentru multi dintre spectatori reprezinta si o ocazie de a admira cele mai frumoase modele din Romania.

Miss 4tuning – concursul de frumusete al hosteselor, va atrage atentia barbatilor de la masini, mai ales ca, in mod traditional, sunt prezente alaturi de acestea figuri feminine cunoscute din lumea mondena a capitalei cat si vedete din pictorialele revistelor pentru barbati.

La 4Tuning Days, alaturi de masini, vor fi prezente atat figuri feminine cunoscute din lumea mondena a capitalei cat si vedete din pictorialele revistelor pentru barbati.

Pretul unui bilet la acest eveniment “3 in 1” este estimat la 12 RON, valabil pentru toate cele 3 expozitii. Programul va fi 10:00-20:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.