Anul acesta soferii grabiti pot incheia polita RCA rapid, in galeriile comerciale din Bucuresti si din tara.

Anul acesta soferii grabiti pot incheia polita RCA rapid, in galeriile comerciale din Bucuresti si din tara.

Anul trecut, cei care vroiau sa incheie polita RCA erau nevoiti sa faca un drum special, in timpul serviciului, ca sa prinda deschis la compania de asigurari. De cele mai multe ori, soferii in cauza nu cunosteau ofertele altor companii.

Anul acesta, conducatorii auto pot gasi intr-un singur loc, la standurile RCA Rapid din galeriile comerciale, oferte de la mai multe companii de asigurari si consultanta in alegerea celei mai avantajoase polite. In plus, polita RCA poate fi incheiata pana la ora 22.00, iar in anumite zile chiar pana la ora 01.00, in functie de programul hipermarketului.

In ceea ce priveste pretul, Simona Panaitescu, Retail Manager Total Advisor, ne asigura ca “momentan, pretul unei polite RCA Rapid in galeriile comerciale este chiar mai mic decat anul trecut”.

RCA Rapid este un serviciu retail prin care clientii pot incheia, intr-un singur loc, polite RCA oferite de mai multe societati de asigurari. Prin acest serviciu clientii beneficiaza de o serie de avantaje: un spatiu special amenajat, in care pot incheia confortabil polita RCA; cele mai bune preturi de pe piata; consultanta in alegerea celei mai avantajoase asigurari; informatii complete si profesioniste privind clauzele asigurarii; un program de lucru flexibil, pana seara tarziu si in weekend.

Galeriile comerciale in care se poate incheia polita RCA Rapid sunt: Bucuresti - Centrul comercial Auchan Titan, Centrul comercial Orhideea, Centrul comercial Feeria, Centrul comercial Esplanada; Pitesti - Euromall, Auchan; Cluj - Iulius Mall, Polus Center; Constanta - Galeria Comerciala TOM; Iasi - Centrul Comercial Felicia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.