Jeep Commander este al 11-lea vehicul din noua gama a Grupului Chrysler care primeste cinci stele pentru protectia la impact frontal.

Modelul 2006 Jeep Commander a primit cel mai mare rating din partea Administratiei pentru Siguranta Traficului pe Drumurile Nationale (NHTSA). Ratingul de cinci stele al lui Jeep Commander pentru protectia la impact frontal face ca acest model sa devina cel de-al unsprezece-lea produs al Grupului Chrysler care atinge un scor maxim in testele de impact frontal intreprinse de agentiile guvernamentale.

"Grupul Chrysler ofera siguranta clientilor de Jeep Commander prin intermediul unui pachet standard mai bogat de echipamente de siguranta si securitate dar si prin implementarea unei game largi de tehnologii", a spus Craig Love, Vicepresedinte Rear Wheel Drive Product Teams in cadrul Chrysler Group. "Este de la sine inteles ca toate vehiculele realizate in cadrul Grupului Chrysler sunt proiectate de asa maniera incat sa ofere nivele inalte de stabilitate si securitate, acestea fiind la randul lor completate de sistemele de siguranta active si pasive, indiferent ca se circula pe sosea sau in off-road".

Noul Jeep Commander 2006 beneficiaza de cel mai inalt nivel de siguranta si securitate oferite vreodata pe un vehicul apartinand Grupului Chrysler precum si de un pachet bogat de accesorii standard. Introduse pentru prima data pe Jeep Commander, airbagurile laterale tip cortina, cu sistem de detectare automata a situatiilor de rasturnare sau a impactelor laterale, se declanseaza automat. Mai mult, Programul Electronic de Stabilitate, sistemul de prevenire a rasturnarii, ABS-ul cu sistem de asistenta a franarii si sistemul de control al tractiunii pe toate cele patru roti sunt de asemenea standard pe Jeep Commander. Acestea sunt numai cateva dintre elementele de securitate, incorporate inca de la inceput in constructia masinii, menite sa inzestreze Jeep Commander cu abilitatea de a "ajunge oriunde si de a face orice" in siguranta.

Incepand cu modelul Chrysler Pacifica, in anul 2003, Grupul Chrysler a lansat unsprezece produse care au fost cotate cu cinci stele de NHTSA pentru protectia in cazul unui accident frontal. Aceasta lista include Chrysler Pacifica, minivanurile Chrysler si Dodge, Dodge Durango, Dodge Ram 1500, Dodge Ram Quad, Chrysler 300, Dodge Magnum, Dodge Dakota, Jeep Grand Cherokee, Dodge Charger si Jeep Commander.
Jeep Commnader 2006 este construit la fabrica Jefferson North Assembly Plant (JNAP) a Grupului Chrysler, situata in Detroit, Michigan si la uzina Magna Steyr - din Graz, Austria, pe aceeasi linie de productie cu Jeep Grand Cherokee, un alt model premiat al grupului.

Sursa: masini.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.