Audi a prezentat versiunea Abt TT. Bazat pe o configuratie sportiva, noul Abt TT reprezinta imaginea puterii si dinamica sportiva cea mai inalta a modelului TT.

Audi a prezentat versiunea Abt TT. Bazat pe o configuratie sportiva, noul Abt TT reprezinta imaginea puterii si dinamica sportiva cea mai inalta a modelului TT.

Audi continua sa ne fascineze cu versiunile TT-ului. Germanii au lansat linia sportiva Abt Audi TT.

Abt TT-R a fost masina de competitie a lui Audi in sezonul 2002 a campionatului DTM. Succesul lui Abt a folst unul magnific, din cele zece curse ale sezonului, in noua, cel putin unul dintre pilotii de pe Abt s-a clasat pe podium.

Capodopera de pe noul Abt TT este propulsorul VR6 de 3.2 litri, care dezvolta o putere de 355 CP, accelereaza de la 0 la 100 km/h in 5,1 secunde. Alte versiuni de motorizare oferite sunt reprezentate de motorul 2.0 T-FSI de 310 CP si motorul Abt TT-iS, inovatia acestuia fiind introducerea sistemului de tehnologie sportiva-iS cu o putere de 240 CP.

Designul exterior a suferit modificari fata de infatisarea standard a lui TT. Echipa Abt a dat o linie sportiva noului Abt. Infatisarea lui Abt TT exprima putere si dinamism. Modificarile din zona grilei frontale si a farurilor au adus mai multa agresivitate. Si partea laterala a fost modificata, in special in zona aripilor. Noul Abt TT este dotat cu jante de 19 inch.

Un articol de Robert Gherghe
Sursa: automarket.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.