Celebra companie J.D. Power a realizat un studiu prin care a ales cele mai putin fiabile cinci masini de lux.

Celebra companie J.D. Power a realizat un studiu prin care a ales cele mai putin fiabile cinci masini de lux.

In zilele noastre se gasesc o multime de masini solide pe toate drumurile. Dar daca cheltuiesti o suma mare de bani pe un model scump nu inseamna ca nu vor exista defectiuni tehnice sau ca vizitele frecvente la dealeri vor lipsi.

Spre exemplu, despre Volkswagen Touareg, model ce valoreaza 40.000 de euro, se spune ca are numeroase probleme la nivelul sistemului electric.

J.D.Power a intocmit o lista cu cele mai putin fiabile cinci masini de lux. Printre nefericitii nominalizati se numara doua SUV-uri Land Rover (LR3 si Range Rover), Lincoln Navigator, Saab 9-3 si Volkswagen Touareg.

Oficialii Land Rover au declarat:�Compania noastra este preocupata de calitatea produselor pe care le oferim si facem o munca constiincioasa pentru a beneficia de satisfactia clientilor�.

Campania celor de la Volkswagen se bazeaza pe interactiunea cu clientii, existand o serie de programe care se desfasoara in acest sens. Se pare ca aceste campanii au dat rezultate, clientii fiind putin mai multumiti de fiabilitatea modelului Touareg in ultimul an.

Testele cu modelul Saab 9-3 au determinat alegerea acestui model, care nu a dovedit o fiabilitate ridicata.

SUV-ul Lincoln Navigator (50.000 de dolari pretul din Statele Unite) a fost punctat de un studiu drept cel mai putin satisfacator model pentru clienti.

Un articol de Robert Gherghe
Sursa: automarket.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.