In 2006, grupul Midway a acordat modelului Citroen C4 titlul de 'Cel mai bun design auto al anului 2006', in cadrul Salonului International Auto de la New York

Aceasta distinctie este oferita autovehiculelor care imbina estetica si inovatia, respectand, in acelasi timp, standardele de productie. In acest clasament, pentru care juriul, compus din jurnalisti ai unor publicatii de profil din numeroase tari, a avut de ales intre 27 de modele prezentate, Citroen C4 devanseaza modelul BMW 3-series si versiunea europeana a modelului Honda Civic / Civic hybrid.

Acest premiu reprezinta o recunoastere a eforturilor depuse de marca in ultimii ani in domeniul designului. Juriului i-au fost prezentate ambele versiuni ale modelului C4 � coupe si berlina. Cu un design puternic ce acopera doua linii estetice diferite, Citroen C4 propune doua autovehicule distincte pornind de la acelasi concept.

Modelul C4 reflecta dorinta Citroen de a impune produse cu un design inovator. Marca isi demonstreaza inca o data capacitatea de a crea modele cu un aspect desavarsit, bazate pe aceeasi platforma si echipate cu sisteme tehnice si de siguranta pe masura.

Flexibilitatea platformei C4 a permis recent dezvoltarea unui nou model trivolum cu ampatament alungit, si anume modelul C-Triomphe, prezentat in China, in februarie 2006.

Sursa: masini.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.