Pana nu de mult, masinile elctrice nu au reprezentat o concurenta reala pentru super-masinile obisnuite, de tipul Bugatti, Koenigsegg sau McLaren.

In acest moment, insa, modelul Venturi Fetish reprezinta cea mai rapida masina electrica, construita manual in Monaco, insa viteza maxima pe care o atinge este de 180 km/h - ceea ce nu inseamna foarte mult, mai ales ca vine la un pret de 450.000 Euro.

Stafeta insa se pare ca va fi ridicata, din moment ce Hybrid Technologies si-a unit fortele cu fabricantul American de masini sport exotice Mullen, pentru a incerca sa depaseasca limitele masinilor electrice.

Modelul Mullen GT ce incanta prin stilul sau combinat cu performante deosebite a fost recent numit de catre revista Forbes a 7-a cea mai rapida masina americana, loc pe care modelul il imparte cu Saleen si Dodge Viper. Vestile bune sunt ca masinile electrice nu numai ca vor depasi performantele lui Venturi Fetish, dar vor arata si se vor comporta exact ca modelul Mullen GT cu o viteza maxima de 180 mph, atingand 60 mph in numai 3 secunde.

Sursa: masini.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.