Renault a tinut sa impresioneze publicul brazilian, la Salonul Auto de la Sao Paulo, cu Duster Oroch, un concept care apeleaza la preferintele brazilienilor pentru pick-up-uri. Duster Oroch este creatia Centrului de Design Renault pentru America Latina (RDAL) si vine cu o noua imagine fata de SUV-ul Duster.

Au ramas doar elementele principale de identificare, in rest Oroch arata cu totul diferit, fiind un pick-up cu 5 locuri, bine proportionat si atins de detalii fanteziste si tehnologie dedicata sporturilor outdoor. Conceptul se prezinta intr-o culoare alb-satinat punctata de detalii portocalii, care vor sa aminteasca de surfing. Dealtfel, zona din spatele lunetei a si fost prevazuta cu un suport integrat destinat fixarii a câteva placi de surf. Plafonul este unul panoramic, cu traverse integrate. Jantele de 18 inch si zonele de protectie au rolul de a-i da masinii un aer de robustete suplimentar.

Zona de spate include doua camere video montate la unghiuri de 80 si 140 grade, care pot suprinde toata actiunea din jurul masinii. Interiorul nu mai are prea mare treaba cu cel de serie, poate cu exceptia tabloului de bord. In rest, un display care afiseaza imaginile camerelor video din exterior, acestea putând fi controlate de un buton de pe bord.

Citeste continuarea pe Motor-story.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.