Twizy, cvadriciclul 100% electric lansat de Renault, si KISS FM anunta lansarea concursului DJ Twizy. Pasionatii de muzica electronica sunt provocati sa-si puna talentul in aplicare pentru a crea mixul verii inspirat de energicul Twizy.

Premiul concursului este o vara alaturi de Twizy. DJ-ul desemnat castigator va atrage toate privirile in trafic in acest sezon de la volanul unui Renault Twizy, premiul competitiei constand intr-un test drive in perioada iulie – august.

Cei care stiu sa electrizeze publicul cu mixurile lor sunt invitati sa se inscrie in competitie in perioada 3 - 23 iunie 2014, completand formularul disponibil la adresa: https://www.kissfm.ro/twizy.

Participantii isi vor crea cont si vor uploada creatia electrica pe platforma sociala MixCloud. Mix-urile inscrise in competitie trebuie sa aiba o durata cuprinsa intre 5 si 15 minute sa includa atat in denumire cat si in interiorul mixului cuvintele „Electric” si „Twizy”.

Inscrierile vor fi evaluate de un juriu format din DJ consacrati: OliX, Vali Barbulescu si Paul Ballo (Hot Casandra). Ei vor alege cel mai bun mix pe baza unor criterii precum tehnica de mixaj si respectarea cerintelor legate de titlu si versurile piesei. Regulamentul concursului este disponibil in varianta integrala aici.

Competitia va fi promovata pe toata durata desfasurarii prin anunturi radio difuzate de KISS FM in cadrul emisiunii Kiss Kiss In The Mix difuzata zilnic in intervalul 19:00 - 22:00.

Castigatorul DJ Twizy va fi anuntat pe site-ul www.kissfm.ro si in cadrul emisiunii Kiss Kiss in the Mix difuzata de Kiss FM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.