Desi venitul soferitelor este cu circa 300 de lei mai mic decat al barbatilor soferi, atunci cand se ocupa de intretinerea masinii acestea nu fac compromisuri: aleg in majoritatea cazurilor sa lucreze cu service-urile autorizate, arata un studiu realizat de Daedalus Millward Brown impreuna cu VeziCatFace.ro.

1. Femeile nu fac compromisuri la intretinerea masinii

Femeile aleg in majoritatea cazurilor sa lucreze cu service-urile autorizate. Acest lucru este valabil atat in cazul revizii lor (79% femei vs. 67% barbati) cat si al reparatiilor (62% femei vs. 51% barbati). “Diferenta dintre preferintele femeilor si ale barbatilor vis-a-vis de service-uri poate fi explicata si prin faptul ca 7% dintre barbatii aleg sa se ocupe singuri de reparatiile si intretinerea masinii detinute”, a spus Alexandru Govoreanu, director de dezvoltare VeziCatFace.ro.

2. Masinile femeilor sunt mai noi decat cele ale barbatilor

Masinile conduse de femei au o vechime medie de 10 ani, cu 6 luni mai putin decat cele conduse de barbati (10 ani si 6 luni). Vechimea relativ mare a masinilor detinute este explicate si de preferinta romanilor pentru masinile second hand (60% - atat pentru barbati cat si pentru femei).

Citeste continuarea pe Wall-Street.ro

Foto: femeie conducand sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.