Marti, 17 decembrie, a avut loc sesiunea de teste si votul final al competitiei Masina Anului 2014, organizata de APAR (Asociatia Presei Auto din Romania). Modelele ajunse in finala au fost: Chevrolet Trax, Ford Kuga, Hyundai i10, Mazda3, Nissan Note, Opel Adam, Peugeot 308, Renault Captur, Skoda Octavia si Toyota Auris.

In acest an, Motorstory.ro a facut parte din juriu, alaturi de alti 13 jurnalisti auto, care au incercat sa compare la cald cele 10 modele participante. De fapt, 8 modele, pentru ca Nissan si Toyota nu si-au adus masinile la Hotel Ramada, unde ar fi trebuit sa le testam.

Personal, am facut cunostinta pentru prima data cu noua Skoda Octavia (impecabila la interior si rulare, dar fada si batraneasca la exterior), noul Peugeot 308 (singurul Peugeot pe care mi l-as lua) si Opel Adam (foarte ok in oras si arata excelent).

La final, Renault Captur a castigat titlul, insa la limita, doar un punct l-a despartit de Peugeot 308. Pe locul 3 s-a clasat Skoda Octavia.

Vezi clasamentul intreg pe Motorstory.ro

Foto main: text castigator scris pe tabla sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.