BMW promite ca i8 ca fi o masina desavarsita, cea mai buna din cele doua universuri, cel eco si cel sport. Judecand dupa primele informatii si imagini oferite, ii vom crede pe cuvant.

BMW i8 pare sa fie o masina din viitor aterizate pe soselele planetei Pamant. O masina destul de costisitoare, pretul de pornire fiind de 126.000 € in Germania, 99.125 £ in Marea Britanie si 135.700 $ in SUA. Pentru banii acestia vei primi un supercar hibrid, cu o caroserie aerodinamica, o masa mai mica de 1.490 de kilograme, un consum mediu anuntat de 2,5 litri benzina/100 km si emisii medii de 59 grame CO2/km.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Sub capota, BMW i8 ascunde un motor electric de poate dezvolta 96kW/131 CP si un cuplu maxim de 250 NM, fiind cuplat la o transmisie automata cu doua faze. Propulsorul pe benzina de 1,5 litri dezvolta 170 kW/231 CP si un cuplu de 320 Nm si este conectat la o transmisie automata cu sase viteze.

Cat despre design, ce mai, arata demential! Va puteti convinge singuri uramarind imaginile si clipurile de mai jos care explica pe indelete tehnologia folosita de BMW pentru a crea un superhibrid.

Sursa fot: BMW


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.